Vragen, opmerkingen of een vrijblijvend advies? Tel: 013-5044265
    • Gratis verzending va. €75
    • Kwaliteitswijnen
    • Top Service
    • Bezorging via Post NL

Salentein

Druiven
Jaartal
Plaats
Spijs
Streek
Wijnhuis
Land
Wijnsoort
Prijs

26 Artikel(en)

Bodegas Salentein is een fenomeen in de de hedendaagse wijnwereld. Bodegas Salentein is een grandioos top wijnhuis uit Argetinië.
Het doel van bodegas Salentein is hoogwaardige kwaliteitswijnen te produceren. Dit doel moest ondersteund worden door de mensen, de natuur en het terroir. Bodegas Salentein zorgde voor een goede samenwerking met de Argentijnse bevolking. Zo zorgde Salentein voor werk, opleidingen en eventuele aandelen in het bedrijf.

Bodegas Salentein ligt in Mendoza, het meest interessante wijngebied van Argentinië. Mendoza bestaat uit ongeveer 150.000 ha wijngaarden en meer dan 900 wineries. Bodegas Salentein is een leider in de markt als het gaat om kwaliteits wijnen uit Argentinië.

Bodegas Salentein plantte haar wijnstokken voor haar kwaliteits wijnen in de Valle de Uco. De ideale weer omstandigheden van de regio zorgde voor een goede ontwikkeling van de druif. Het wijnhuis ligt tussen de 1.050 an 1.700 meter hoog. Al deze factoren bij elkaar resulteert in karakteristieke wijnen.