Vanaf 1 mei zijn wij trotse verkoper van het meest bekende wijnhuis uit Chili, Errazuriz.
Vrijdag 1 mei kwam om 16:00uur de transporteur met twee goedgevulde pallets Errazuriz wijnen.
Errazuriz bouwde haar naam op via Jean Arnaud uit Tilburg. Later stond Errazuriz in diverse Gastrovino winkels en is uitgegroeid tot een kwaliteitsmerk. Per 1 mei is Wijnkoperij Van Lieverlee exclusieve leverancier van Errazuriz wijnen voor de Regio Hilvarenbeek, Tilburg & Oisterwijk.

Errazuriz Oisterwijk
Vanuit Oisterwijk is het een kleine 20 minuten naar Hilvarenbeek te rijden. We hebben alle Errazuriz wijnen in de winkel staan en voldoende voorraad. Ook leveren wij de Errazuriz wijnen in Oisterwijk af. Andere wijnen van Wijnkoperij Van Lieverlee vind u ook bij de Swaen en Boshuys Hermitage.

Errazuriz Tilburg
Komt u uit Tilburg en drinkt u Errazuriz? Kom dan gezellig naar Wijnkoperij Van Lieverlee. Een sfeervolle winkel aan een gezellige winkelstraat. U kunt voor de deur parkeren en andere 50 meter verder op het grote parkeerterrein van de Jumbo. Voorheen kon u in Tilburg Errazuriz wijnen kopen tegenwoordig moet u een klein stukje naar Hilvarenbeek rijden. Zit u moeilijk qua tijd? Wij brengen de Errazuriz wijnen gewoon bij u thuis in Tilburg.

De hele maand Mei (2015) bieden wij 15% korting in de winkel op alle Errazuriz wijnen aan. Een leuke kennismakingskorting. Profiteer hiervan en breng een bezoek vanuit Oisterwijk of Tilburg aan Wijnkoperij Van Lieverlee.